İZMİR FOÇA İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2022-2023 Eğitim-öğretim yılının başlaması sebebiyle Foça Kaymakamı Mehmet Türköz ve Foça İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Akar okulları ziyaret etti.

2022-2023 Eğitim-öğretim yılının başlaması sebebiyle Foça Kaymakamı Mehmet Türköz  ve Foça İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Akar okulları ziyaret etti.
2022-2023 Eğitim-öğretim yılının başlaması sebebiyle Foça Kaymakamı Mehmet Türköz  ve Foça İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Akar okulları ziyaret etti.

    Önce Reha Midilli İlkokuluna giden Kaymakam Mehmet Türköz ve Foça İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Akar sınıfları ziyaret ederek öğrencilerin yeni eğitim-öğretim yılını kutladı ve öğrencilerle sohbet etti. Öğretmenlerle görüşen ve yeni eğitim-öğretim yılını kutlayan  Kaymakam Mehmet Türköz ve Foça İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Akar daha sonra okul bahçesini gezdi ve kantini ziyaret etti. Öğrencilerini bekleyen velilerle de bir süre görüşen Kaymakam Mehmet Türköz , bu sene faaliyete geçen anaokulunu ziyaret için Reha Midilli İlkokulundan ayrıldı.

     Kaymakam beyin bu sene faaliyete başlayan Reha-Necla Midilli  Vakfı  Anaokulunu ziyareti  sırasında Reha Necla Midilli Eğitim ve Yaşlı Evi Vakıf başkanı Haydar ÇELEBİ ve eşi Nedret ÇELEBİ de bulundu. Okulun durumu ve faaliyetleri hakkında bilgi alan  Kaymakam bey burada da sınıfları ziyaret ederek öğretmenlerle, okul idaresi ve okul çalışanlarıyla görüştü ve yeni eğitim-öğretim yıllarını kutlayarak kolaylıklar diledi. Okul çıkışında velilerle de sohbet etti ve başarılar diledi.

12-09-202212-09-202212-09-202212-09-2022

Fevzi Paşa Mahallesi Reha Midilli Caddesi No.64 Foça/ İZMİR - 0232 812 11 58

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.